Ήταν μια ταινία που άλλαξε μορφές και συντελεστές περισσότερες φορές απ’ όσες θυμάται και η ίδια.

Μια από αυτές τις περιπετειώδεις παραγωγές η ανάπτυξη της οποίας κράτησε τελικά μια ολόκληρη δεκαετία. Όταν ολοκληρώθηκε ωστόσο, δικαίωσε τους κόπους και τους ομηρικούς καυγάδες.

Βασισμένο σε ιστορία του «πολύ» και οσκαρικού Μαρκ Μπόουλ («The Hurt Locker», «Zero Dark Thirty»), στο φιλμ ήταν να παίξουν διαδοχικά οι Τομ Χανκς, Τζόνι Ντεπ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Σον Πεν, Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι και Γουίλ Σμιθ!

Το σενάριο περνούσε από προσχέδιο σε προσχέδιο και οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες άλλαζαν σαν τα πουκάμισα, μέχρι να παρέμβει τουλάχιστον το Netflix, που το πήρε από την Paramount, ανέλαβε τη χρηματοδότηση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αφού έδωσε 8 εκατ. δολάρια στον Μπεν Άφλεκ, κατέληξε στην τελική τριπλέτα των πρωταγωνιστών και στα τέλη Μαρτίου η ταινία ήταν έτοιμη για να ανέβει στην πλατφόρμα.

Και ήταν επιτυχία! Κάπου 52 εκατ. λογαριασμοί την είδαν κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της, όπως μας είπε το κανάλι.

Και η αλήθεια είναι πως το «Τριπλό Σύνορο» του Τζέι Σι Τσάντορ έχει κάτι από τις ταινίες δράσης του παρελθόντος. Κάτι παλιομοδίτικο λες, αλλά ταυτοχρόνως εξαιρετικά οικείο.

Πέντε βετεράνοι πολέμου ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα λεφτά ενός βαρόνου ναρκωτικών, εκεί που συναντιούνται η Αργεντινή, η Παραγουάη και η Βραζιλία. Όλα θα πάνε στραβά φυσικά και η ευκαιρία του εύκολου πλουτισμού θα μετατραπεί σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι επιβίωσης.

Δυνατή δράση, εξαιρετικές σκηνές και ένα άγριο φυσικό τοπίο που μετατρέπεται σε πραγματικό πρωταγωνιστή…