Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε την Ελένη να έρχεται σε σύκρουση με τον Δούκα και την Μυρσίνη να μαθαίνει για τον έρωτα του Κυπραίου για την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο νέος ιατροδικαστής έρχεται στο Διαφάνι και ζητά την εκταφή του Γιάννου.

Τι θα γίνει, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο της έρωτα απέναντι στον Λάμπρο ενώ ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα την ρίξει, όμως, στα δίχτυα του;

Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου.

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους.

Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο. Θα δικαιωθεί, αυτή τη φορά, η οικογένεια του Μιλτιάδη;