Τελειωμό δεν έχουν οι ανατροπές, αλλά και οι εκπλήξεις στις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο κρύβει πολλές εκπλήξεις και το Διαφάνι, όπως φαίνεται, ποτέ δεν θα ηρεμήσει. Αυτή τη φορά, οι εξελίξεις αφορούν την όμορφη Δρόσω Σταμίρη, η οποία θέλοντας να «καταπνίξει» τα συναισθήματά της για τον άνδρα της αδελφής της, το Νικηφόρο, ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση γαμπρού.

Και αυτόν, τον έρωτα θα τον βρει στο πρόσωπο ενός νεαρού πλανόδιου τραγουδιστή, ο οποίος θα βρεθεί στο Διαφάνι με την κομπανία του. Ο νεαρός τραγουδιστής που θα γοητεύσει τη Δρόσω είναι ο Παύλος και θα τον υποδυθεί ο Ίαν Στρατής! Πρόσωπο-έκπληξη, η αλήθεια είναι, που θα έχει καταλυτικό ρόλο – και αυτός – στην εξέλιξη της σειράς.

Το Πρωινό βρέθηκε στο πρώτο γύρισμα του Ίαν Στρατή με την Δανάη Μιχαλάκη και οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα.

«Πιστεύω του ταιριάζει πολύ του Ίαν ο ρόλος αυτός. Η Δρόσω μαγεύεται πάρα πολύ από όλο αυτό και… θα δείτε! Ο Παύλος κάνει τα κολπάκια του. Ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται με τους έρωτές μου», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Ίαν Στρατής από την πλευρά του ανέφερε: «Θα κάνω έναν τραγουδιστή που έρχεται με ένα μπουλούκι στο χωριό. Είμαι κανονικός θεατρίνος προς το τραγουδιστής. Η Δρόσω έχει πολλούς έρωτες κι εγώ θα ήθελα να είμαι ο μοναδικός».