Η Ελευθερία Καρνάβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model 2 στο επεισόδιο της Τρίτης. Το νεαρό μοντέλο, κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για δεύτερη φορά και να μπει στο σπίτι όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία αυτή και να φτάσει μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού.

Η νεαρή παίκτρια, ήταν φανερά αλλαγμένη στη δεύτερη είσοδο της στο σπίτι, κάτι που είχε σχολιαστεί από τις συμπαίκτριες της. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ελευθερία ξεσπούσε σε κλάματα.

Η δεύτερη αυτή αποχώρηση της Ελευθερίας Καρνάβα από το σπίτι του GNTM 2 αποτέλεσε θέμα συζήτησης για άλλη μια φορά ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα, αυτή τη φορά λίγη ώρα πριν πάνε για τον καθιερωμένο έλεγχο του βάρους τους.

Η Μαρία η αγρότισσα τόνισε στις συμπαίκτριες της πως δεν έπρεπε να φύγει αυτή τη φορά η Ελευθερία: «Αυτή τη φορά δεν έπρεπε να φύγει η Ελευθερία. Πώς γίνεται να κρατάς μια κοπέλα η οποία στη φωτογραφία αποχώρησης είναι με κλάματα;».

Αντίθετη άποψη είχε η Χαρά, η οποία στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε: «Για μένα είναι δίκαιο που έφυγε η Ελευθερία, διότι ήταν πεσμένη. Μπορεί να έδωσε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ένιωθα ότι δεν είχε πολλά να δώσει».