Αναστάτωση προκάλεσε στην Αννίτα Πάνια η καλεσμένη της, η οποία εξιστόρησε στην εκπομπή «Αννίτα κοίτα» τα προφητικά όνειρα που βλέπει, τις περισσότερες φορές με ανθρώπους που πεθαίνουν.

«Από την ηλικία των έξι ετών βλέπω στον ύπνο μου ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Δυσάρεστα όνειρα που με τρομάζουν κι εμένα γιατί δυστυχώς μετά πραγματοποιούνται.

Μην ακουστεί κάπως ότι επειδή τους βλέπω εγώ μετά πεθαίνουν, απλά γίνεται επειδή μπορώ και το βλέπω αυτό εγώ. Είχα δει το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα τη μέρα που συνέβη. Μια μέρα πριν πεθάνει ο μπαμπάς μου, είδα ακριβώς την κηδεία του και ακριβώς τα άτομα που ήταν και τι φορούσαν» είπε.

Η Ελένη στη συνέχεια είπε στην Αννίτα Πάνια ότι έχει δει και εκείνη στον ύπνο της. «Ανίτα σε έχω δει πολλές φορές, μην φοβάσαι» είπε η Ελένη και η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια της. «Σε καλές στιγμές της ζωής σου» είπε η καλεσμένη, ενώ στο backround ακουγόταν η πένθιμη καμπάνα της εκκλησίας. «Όχι όχι» είπε η Αννίτα πετώντας χαρτιά πάνω από το γραφείο, «δεν τη θέλω» έλεγε χιουμοριστικά.

Δείτε το βίντεο: