Τεράστια αναταραχή έχουν προκαλέσει όσα φρικτά είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες ότι μία παίκτρια του ισπανικού Big Brother βιάστηκε ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Ένας συμπαίκτης της Καρλότα Πράντο τη βοήθησε να πάει στο δωμάτιό της. Εκεί φαίνεται ότι ο Χοσέ Μαρία Λόπεθ, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της τη βίασε κάτι που οι κάμερες κατέγραψαν και οι συντελεστές δεν έκαναν το παραμικρό για να αποτρέψουν. Το περιστατικό συνέβη το 2017 ωστόσο ήρθε πάλι στο φως της δημοσιότητας όταν το elconfidencial.com δημοσίευσε το βίντεο με την παίκτρια να μαθαίνει το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Η παίκτρια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου ο Μεγάλος Αδερφός την ανάγκασε να δει το βίντεο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου παρόλο που εκείνη φαίνεται να λέει με λυγμούς «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα».

Σύμφωνα με το BBC, στα πλάνα που δεν έπαιξαν στην τηλεόραση η κοπέλα αρχικά είπε «όχι δεν θέλω» στον συμπαίκτη της εκείνος μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα ξεκίνησε να κάνει σεξ μαζί της μέχρι να ακουστεί η φωνή από τα μεγάφωνα που του ζήτησε να σταματήσει.

Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής του ισπανικού ριάλιτι, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Η κοπέλα έμεινε αρκετές μέρες σε ξενοδοχείο μέχρι να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η υπόθεση πλέον ακολουθεί τη νομική οδό καθώς η Πράντο κατέθεσε μήνυση ενώ ο Λόπες αρνήθηκε τις κατηγορίες. Δικαστής ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να πάει ο πρώην, πλέον, παίκτης σε δίκη.