Εκπομπές που μας γυρνούν δεκαετίες πίσω προβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός Μακεδονία TV, προσκαλώντας τους τηλεθεατές σε διακοπές στο «Σαν τότε». «Πρωινός Καφές», «Ciao Ant1» και «3,2,1, ΑΝΤ1» μας θυμίζουν περασμένες εποχές της ελληνικής τηλεόρασης και προσωπικότητες που μεσουράνησαν για χρόνια- και κάποιες μεσουρανούν ακόμα.

Ο «Πρωινός Καφές» άρχισε τη δεκαετία του ’90 με πρώτη οικοδέσποινα τη Νανά Παλαιτσάκη που έμεινε για μικρό διάστημα στο τιμόνι της εκπομπής, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Ακολουθεί η Λουκία Παπαδάκη στην παρουσίαση ενώ το 1991 τη διαδέχεται η Ρούλα Κορομηλά σηματοδοτώντας μία νέα αποχή στην ελληνική τηλεόραση. Τα νούμερα τηλεθέασης αγγίζουν το 62%!

Το 1994-95 τη θέση της Ρούλας Κορομηλά παίρνει η Πόπη Χατζηδημητρίου ενώ τη σεζόν 1995-96 αναδεικνύεται η Ελένη Μενεγάκη που θα γίνει η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης μέχρι το 2005, που θα πάρει μεταγραφή για τον Alpha.

Το «Ciao Αντ1» προβλήθηκε το 1993 με παρουσιάστρια και πάλι τη Ρούλα Κορομηλά.Όταν το 1994 πήρε μεταγραφή για το Mega τα ηνία της εκπομπής ανέλαβε για δύο χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος. η φράση του «Λυσσάξτε Ciaoύσες» έχει αφήσει ιστορία…

Το «3,2,1 ΑΝΤ1» είχε την πρώτη χρονιά παρουσιάστρια την Πόπη Χατζηδημητρίου και ιο συμμετέχουσες αναλάμβανα δύσκολες αποστολές όπως να σπάσουν μπαλόνια, ενώ εξίσου δύσκολες ήταν και οι δοκιμασίες για τους τηλεθεατές που καλούνταν να αναγνωρίσουν σε ποιο κορίτσι άνηκαν τα πόδια που έδειχνε η κάμερα. Η εκπομπή ανέδειξε τις Μαρίνα Λαμπροπούλου,  Άννα- Μαρία Λογοθέτη και Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, η οποία μάλιστα ανέλαβε και την παρουσίαση την επόμενη χρονιά.