Η Εβίτα Βαλέρη ανέβηκε στη σκηνή του Voice με στόχο να κερδίσει τους coaches και να τους αναγκάσει να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να την προσέξουν. Και τα κατάφερε γιατί λίγο μετά την έναρξη του τραγουδιού, ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το κουμπί για να δείξει πως «θέλει» την Εβίτα στην ομάδα του. Λίγο μετά, όμως, στο παιχνίδι της διεκδίκησης μπήκε και η Έλενα Παπαρίζου γυρνώντας επίσης την καρέκλα της.

Η αδυναμία ωστόσο της νεαρής διαγωνιζόμενης του Voice στον Έλληνα σταρ ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής με αποτέλεσμα να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την πρώτη τους «συνάντηση» στην οποία και… λιποθύμησε!

«Ο Σάκης με έχει κάνει ήδη μια φορά να λιποθυμήσω» πρόδωσε προς του coaches η Εβίτα, συμπληρώνοντας πως «θα μπορούσε να το κάνει και σήμερα».

«Το σκηνικό συνέβη το 1997 στην γιορτή των αγγέλων στη Θεσσαλονίκη, είχες κατέβει σαν άγγελος από ένα ελικόπτερο και είχε γίνει χαμός. Ήμασταν πιτσιρίκια κάτω και έτρεχα την μάνα μου, Ρουβίτσα η μάνα Ρουβίτσα και η κόρη, να με ανεβάσει στη σκηνή. Τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς «τώρα που με έχεις μες στην αγκαλιά σου»…» σημείωσε η Εβίτα για να την διακόψει ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνοντας στη σκηνή και τραγουδώντας μαζί της την ίδια επιτυχία.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως η Εβίτα την… τελευταία στιγμή «την έφερε» στον Σάκη επιλέγοντας την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και προδίδοντας στο backstage room πως θα ήθελε ιδανικά να πάει στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη.