Αν και είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, αδίστακτος και φιλόδοξος, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό στις «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον Δούκα Σεβαστό, τον μεγαλογαιοκτήμονα του χωριού.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Ζάρκου

Παντρεμένος με τη Μυρσίνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Ο Δούκας είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει όρια και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει. Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Από την αρχή θέλει να αποκτήσει τα χωράφια των τριών αδελφών Σταμίρη και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Και σαν γαιοκτήμονας καθώς είναι, δεν θα μπορούσε να μην διέθετε το δικό του αρχοντικό στο μικρό χωριό Διαφάνι. Μεγάλο σαλόνι, ακριβά έπιπλα της εποχής, πολυτελή σερβίτσια, ξύλινη εσωτερική σκάλα κι ένα γραφείο που θα το ζήλευαν πολλοί, το σπίτι του Σεβαστού «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Την Πέμπτη (23/10) βρεθήκαμε στα ΚΑΠΑ Studios, όπου έχει στηθεί το χωριό και εννοείται πως κάναμε μία επίσκεψη από το αρχοντικό του Δούκα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Η τραπεζαρία, όπου γευματίζει η οικογένεια Σεβαστού
Η φωτογραφία του αδικοχαμένου γιου Σέργιου, πάνω στο σερβάν
Η κρεβατοκάμαρα
Η πολυτέλεια δεν απουσιάζει από το αρχοντικό
Η ξύλινη εσωτερική σκάλα
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.