Ο Μάνος που δεν ακούσαμε

Τελευταίοι «Πρωταγωνιστές» της σεζόν


MEDIA
21:48
27/06/2013
Ο Μάνος που δεν ακούσαμε
1
loading

Με ένα αφιέρωμα στις ανατρεπτικές ιδέες του Μάνου Χατζιδάκι ολοκληρώνουν την σεζόν οι «Πρωταγωνιστές».

Ο Μάνος Χατζιδάκις «μιλά» στους «Πρωταγωνιστές» μέσα από σπάνια αποσπάσματα που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο γιος του Γιώργος Χατζιδάκις και φίλοι του Μάνου.

Το Τρίτο Πρόγραμμα, ο Καραμανλής, τα κόμματα, οι συνδικαλιστές, ο λαϊκισμός, ο νεοναζισμός, ο ρατσισμός αλλά και η Μελίνα, ο Χορν, ο Γκάτσος, ο Κουν, ο Τσαρούχης, ο Βαμβακάρης «πρωταγωνιστούν» στην εκπομπή η οποία βέβαια ντύνεται εξ ολοκλήρου με τις μουσικές του Μάνου – πολλές εκ των οποίων θα ακουστούν σε σπάνιες και ακυκλοφόρητες εκτελέσεις. Ανάμεσα τους και «η μπαλάντα του Τσε» ένα ορχηστρικό κομμάτι του Χατζιδάκι, που η πρώτη δημόσια εκτέλεση του θα γίνει στους «Πρωταγωνιστές».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί εκτάκτως τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου, στο Mega, στις 10:30 το βράδυ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    Το Τρίτο Πρόγραμμα, ο Καραμανλής, τα κόμματα, οι συνδικαλιστές, ο λαϊκισμός, ο νεοναζισμός, ο ρατσισμός αλλά και η Μελίνα, ο Χορν, ο Γκάτσος, ο Κουν, ο Τσαρούχης, ο Βαμβακάρης «πρωταγωνιστούν» στην εκπομπή η οποία βέβαια ντύνεται εξ ολοκλήρου με τις μουσικές του Μάνου !! ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !! ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει