Η μοναδική εκπομπή coaching, «Καλύτερα Γίνεται» με παρουσιάστρια τη δυναμική και άμεση Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, έρχεται και φέτος στο Novalifε, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 20.45!

Η Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα προσπαθήσει μέσα από την εκπομπή, η οποία βασίζεται σε ολιγόλεπτες coaching εισηγήσεις, να βοηθήσει τους συνδρομητές της Nova να κατανοήσουν και να βρουν λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα, καθώς επίσης και να διεκδικήσουν τα όνειρα τους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Με περισσότερες από 1000 ώρες coaching σε ιδιώτες, στελέχη και επιχειρηματίες στο ενεργητικό της, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. H «Γκουρού της Ευτυχίας», όπως την αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Η εκπομπή διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

«Καλύτερα Γίνεται»… Για μια ζωή που αξίζει να τη ζεις!