Μετά τη λήξη του Power of Love, ο ΣΚΑΪ θέλησε να κρατήσει στο δυναμικό του τη Μαρία Μπακοδήμου. Εξάλλου το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ήταν με την Acun Medya και όχι με τον σταθμό.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο δέσμευε τη Μαρία Μπακοδήμου μέχρι και το τέλος του «παιχνιδιού της αγάπης», μετά ήταν ελεύθερη να συζητήσει με όποιο κανάλι ήθελε και να σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ εξέφρασαν από νωρίς την επιθυμία τους να παραμείνει στον σταθμό η Μαρία Μπακοδήμου αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με τον επαγγελματισμό της.

Η πρόταση που την έγινε ήταν να αξιοποιηθεί τη νέα σεζόν σε ένα late night show. Οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει, ωστόσο οι δυο πλευρές, δεν κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν «ελεύθερη», όχι όμως για πολύ.

Η παρουσιάστρια πέρασε την πόρτα του Open και βρήκε την επόμενη επαγγελματική της στέγη και μάλιστα πρόκειται να έχει διπλό ρόλο στο κανάλι.

Το πρώτο project που θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, το «Ένας για όλους» το οποίο βάση του προγραμματισμού του καναλιού θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Όμως οι υπεύθυνοι του σταθμού, ήδη συζητούν με την παρουσιάστρια να αναλάβει ακόμα μια εκπομπή η οποία θα της ταιριάζει πολύ.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς και οι δυο πλευρές θέλουν να αποτελέσει έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό.

Σοφία Πελεκάνου