Η Μαρία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model για να «κυνηγήσει» μια καριέρα στον χώρο  της μόδας. Ωστόσο τα σχόλια των κριτών δεν ήταν αυτά που θα ήθελε να ακούσει η παίκτρια. Το έντονο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της ήταν το πρώτο στο οποίο αναφέρθηκε η κριτική επιτροπή. Η νεαρή τους ενημέρωσε πως σπουδάζει σχέδιο μόδας και της αρέσουν τα extreme πράγματα. Ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης της είπαν ότι τα μαλλιά της μοιάζουν με περούκα.

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη» της είπε εκνευρισμένα ο Άγγελος Μπράτης. «Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!» ανέφερε έντονα στην κάμερα η Μαρία.

Οι κριτές της έδωσαν τέσσερα «όχι» ενώ ο Άγγελος Μπράτης της είπε εκνευρισμένος στο τέλος: «Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνεις με το Modelling. Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους.»

Η διαγωνιζόμενη τον διέκοψε προσπαθώντας να του εξηγήσει πως κάνει λάθος. Στο τέλος, ο Άγγελος Μπράτης της είπε: «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου.» και της έδειξε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.