Αντιδράσεις προκαλεί το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Real News για πρόταση διακοπής της λειτουργίας της ΕΡΤ και απόλυση 2.000 εργαζομένων.

Το μέγαρο Μαξίμου, στο ρεπορτάζ που παρουσίασε η ΝΕΤ, δηλώνει άγνοια για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που επικαλείται πληροφορίες από την προηγούμενη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Πάντως, ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει δημόσια τηλεόραση. Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας τα… βαλε με το προσωπικό που εργάζεται στην ΕΡΤ λέγοντας ότι «Σε κάθε περίπτωση η δημόσια τηλεόραση πρέπει να υπάρχει αλλά δεν πρέπει να απαξιώνεται. Ας προστατέψουν το μαγαζί πρώτα οι εργαζόμενοι. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα».

Ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ακόμη ότι δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να απεργούν σαββατοκύριακα και να απαξιώνουν τα ταξίδια του πρωθυπουργού.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί υπάρχουν και οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων αλλά και οι ανακοινώσεις των κομμάτων για το θέμα.