Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χάρμπορ πήγε για ακόμα πιο παράλογα και θεότρελα πράγματα απ’ όσα κάνει συνήθως στην καριέρα του.

Αυτή τη φορά φτιάχνει ένα ψευδο-ντοκιμαντέρ όπου παίζει τον ίδιο και τον πατέρα του, ερευνώντας τα όσα έκανε υποτίθεται ο μπαμπάς για ένα τηλεοπτικό θεατρικό. Ένα έργο που τον ανάγκασε να σκοτώνει ποντίκια στη σοφίτα!

Ό,τι ανακάλυψε ο ηθοποιός για το πατρικό έργο «Φρανκενστάιν, το Τέρας του Τέρατος του Φρανκενστάιν» ήταν σωστό σκάνδαλο, ένα σκάνδαλο που μέσα σε ένα μισάωρο τον κάνει να ξαναγνωρίζει ουσιαστικά τον πατέρα του από την αρχή. Και όλους εμάς να γελάμε με ένοχο τρόπο.

Στον αληθινό κόσμο, ο πατέρας του Χάρμπορ είναι βέβαια κτηματομεσίτης. Στο ψευδο-ντοκιμαντέρ δεν είναι παρά ο ίδιος ο Χάρμπορ ντυμένος κάπως διαφορετικά. Και αρκούντως μεγαλομανής, αλίμονο, ένας αλλόκοτος Όρσον Γουέλς.

Στο έργο που ανεβάζει υποτίθεται εκείνος είναι ο ματαιόδοξος δρ Φρανκενστάιν, αν και κάποιες φορές υποδύεται και το τέρας του Φρανκενστάιν. Αυτή είναι η υπόθεση του σουρεαλιστικού αυτού μισάωρου όπου γίνονται τόσο πολλά και παρανοϊκά που θα χρειάζονταν κατεβατά για να περιγραφούν.

Κανείς δεν είναι σίγουρος αν βγάζουν νόημα όλα αυτά, το πολύ-πολύ να χάσεις όμως 32 λεπτά από τη ζωή σου. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί, να το απολαύσεις ως το μεδούλι σου!