Το Σάββατο 6 Απριλίου, ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξενεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική μουσική, τον Γιώργο Κατσαρό.

Πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης, μαέστρος και σαξοφωνίστας, ο Γιώργος Κατσαρός κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και του ελληνικού κινηματογράφου. Μέσα από το «Sold Out», ο Γιώργος Παπαδάκης παρέα με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του Γιώργου Κατσαρού θα «ξεδιπλώσει» τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του και της καλλιτεχνικής του πορείας.

Οι συντελεστές του μιούζικαλ «θα σε πάρω ναα φύγουμε» Φωκάς Ευαγγελινός, Γιώργος Καπουτζίδης, Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Άγγελος Πυριόχος, άλλα και παλιοί φίλοι του Γιώργου Κατσαρού, όπως η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Λένα Αλκαίου και η Χαρά Κεφαλά, έρχονται στο πλατό για να μας μιλήσουν για τον φίλο και συνεργάτη τους. (και αξέχαστες.

Σε αυτό το «Sold Out» ιδιαίτερη θέση θα έχουν οι μεγάλες μουσικές επιτυχίες του Γιώργου Κατσαρού, που έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.