Η παρουσία της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στο MasterChef 3 και η συμπεριφορά της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έστρεψε μεγάλη μερίδα του κόσμου εναντίον της, οι οποίοι ακόμα και μετά το τέλος του ριάλιτι, της στέλνουν πολλά αρνητικά σχόλια και μηνύματα. Κάτω από κάθε ανάρτησή της στο Instagram, οι «haters» της, της γράφουν διάφορα μηνύματα, ακόμη και ακραία, που αφορούν θέματα υγείας.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό μίλησε και η ίδια η Σπυριδούλα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πριν λίγες ημέρες που ήταν καλεσμένη.

«Υπάρχουν πολύ κακά μηνύματα. Και εγώ είχα δει πέρυσι και μπορεί να είχα νευριάσει με κάτι αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να στείλω ποτέ σε έναν άνθρωπο και να τον βρίσω τόσο πολύ και ειδικά για θέματα υγείας. Πιστεύω είναι πολύ κακό αυτό. Μου λένε “Σου εύχομαι να βγάλεις καρκίνο σε όλα τα σημεία του σώματος σου και αύριο να μην ζεις”. Είναι πολύ κακά. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, απλά αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν πόσο άσχημο είναι αυτό που εύχονται; Δηλαδή δεν ξέρω αν το έχουν περάσει στην οικογένεια τους. Δεν ασχολούμαι.», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, η φιναλίστ του MasterChef 3 θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους «haters» της, γράφοντας στο story της στο Instagram: «Σταματήστε να μισείτε», το οποίο σχόλιο συνόδευσε με μαύρες καρδούλες.