Ο Γιώργος Παπαδάκης είκοσι χρόνια τώρα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό και έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές του.

Ο ίδιος απαντά στο «Down Town» και αποκαλύπτει πότε θα σταματήσει αυτή τη δουλειά και σχολιάζει τόσο το αν «πουλάει», όσο και το αν ενοχλείται από τους paparazzi.

«Μπήκα στα 59. Με βάση αυτά που λέει το ΔΝΤ και η τρόικα θα αργήσω λίγο ακόμα. Θέλω πάντως κάποια στιγμή, από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, όταν φτάσει το τέλος, να το δώσω εγώ. Είναι μια υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου, στους φίλους μου και πάνω απ’ όλα στην οικογένειά μου. Δεν θα καταντήσω γραφικός και δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε εργοδότη να μου πει “σταμάτα”. Θα το σταματήσω εγώ πρώτος» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Συνέχισε απαντώντας στο αν τον ενοχλεί να τον φωτογραφίζουν οι paparazzi μαζί με τα παιδιά του λέγοντας: «Ποτέ δεν έχει συμβεί και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι “θέμα”. Εγώ πιστεύω ότι αν έρθει κάποιος paparazzο και φωτογραφίσει εμένα μαζί με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου και πάει τις φωτογραφίες στα περιοδικά που δουλεύει θα του πούνε “Ρε βλάκα, τι μας έφερες; Τι να τον κάνουμε αυτόν;” Δεν “πουλάω” και χαίρομαι πολύ που δεν “πουλάω” με αυτό τον τρόπο».