Ανοιξιάτικες πρεμιέρες κόντρα στη τηλεοπτική «ανομβρία». Αν και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και την τηλεόραση, τα κανάλια, μεσούσης της σεζόν, ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης νέα projects με σκοπό να προσελκύσουν τους τηλεθεατές.

Στο Mega, μέσα στο Μάρτιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τίτλο «Με τα παντελόνια κάτω», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς και η σκηνοθεσία υπογράφεται από τον Βασίλη Θωμόπουλο.

Με δική του εκπομπή στο κανάλι θα βρεθεί Γιάννης Λουκάκος. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Dr Cook» και οι συντελεστές της εργάζονται καθημερινά πυρετωδώς, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προβολή της.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται όμως και τα γυρίσματα της κωμικής σειράς «Πίσω στο σπίτι», ώστε όλα να είναι έτοιμα και το πρώτο καινούριο επεισόδιο να προβληθεί στα τέλη Μαρτίου.

Στον ΑΝΤ1 αναμένονται αρκετά νέα προγράμματα, τα οποία υπολογίζονταν να βγουν στον αέρα αυτή τη σεζόν, όμως, ακόμη και σήμερα, κάποια από τα project βρίσκονται σε αναμονή.
Με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την 16η Μαρτίου, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόκειται να ξεκινήσει μία νέα εκπομπή, ένα βραδινό talk show.

Η προβολή της θα είναι εβδομαδιαία.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν το τηλεπαιχνίδι που γύρισε το περασμένο καλοκαίρι η Νάντια Μπουλέ στο Παρίσι, αλλά και εκείνο του Γιώργου Λιανού, το οποίο ήταν να προβληθεί το Φεβρουάριο του 2013 και του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο «Allou fan park».

Και τα δύο είναι πολύ πιθανό να προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Επίσης, πιθανή είναι η συνέχεια του «Πλάκα κάνεις» με τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Alpha προετοιμαζόταν να ξεκινήσει να προβάλλει, μέσα στον Απρίλιο, τον «Αδύναμο κρίκο» με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά, όμως , όπως όλα δείχνουν, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί,

Τέλος, κανονικά θα συνεχίσει ο Λάκης Λαζόπουλος για φέτος, αλλά και του χρόνου, αφού ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με το κανάλι, όμως όπως όλα δείχνουν, εκτός από το «Αλ τσαντίρι», ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει ένα νέο σήριαλ- για το οποίο μάλιστα είχε ακουστεί και το όνομα του Κώστα Κόκλα.

Ο τίτλος του θα είναι «Δια ταύτα» και θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, ενώ η πρεμιέρα του υπολογίζεται, προς το παρόν, για τον Οκτώβριο του 2013.