Η σύγκριση που έκαναν οι Τούρκοι ανάμεσα στην Αφροδίτη Σκαφίδα και Ρία Κολοβού (τις δυο υποψήφιες προς αποχώρηση μετά την ήττα της Άσπρης Ομάδας του Survivor 3 στο αγώνισμα ασυλίας) ήταν αφορμή για ένα ακόμα ξέσπασμα στο reality επιβίωσης.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου είναι πάρα πολύ άδικη και απέναντι στο πρόσωπό μου και απέναντι σε αυτό που έχω αποδείξει σαν αθλήτρια και αγωνίστρια από την αρχή του Survivor 3 μέχρι τώρα. Έχω δείξει κι αποδείξει ότι είμαι μια αγωνίστρια και ότι είμαι αυτή που προτιμάται στα flag races και στα best of.

Το να με συγκρίνει με μια κοπέλα σαν τη Ρία, όχι ότι την αδικώ αγωνιστικά, απλά θεωρώ ότι δεν συγκρινόμαστε και αυτό το αποδεικνύουν οι επιλογές των αντιπάλων γιατί ποτέ οι αντίπαλοι δεν επέλεξαν εμένα όταν είχαν μια επιλογή. Πάντα επιλέγουν πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως τη Ρία. Και όπως επίσης ποτέ η ομάδα μου δεν επέλεξε τη Ρία να αγωνιστεί σε best of ή σε flag race. Κάτι το οποίο αποδεικνύει και δείχνει την αγωνιστικότητά μου και το επίπεδο που έχουμε αγωνιστικά η μία με την άλλη», ανέφερε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Αφροδίτη Σκαφίδα.