Είναι η επιστροφή που σχεδόν όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία, μετά την ανακοίνωση ότι το Beverly Hills 90210 επανέρχεται στις οθόνες με τους πρωταγωνιστές που αγάπησε ο κόσμος. Σχεδόν δύο μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι (του τηλεοπτικού Ντίλαν) κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του δικτύου, Fox.

Στις 7 Αυγούστου, λοιπόν, η τηλεοπτική παρέα που αγαπήθηκε όσο καμία τη δεκαετία του ’90, επιστρέφει για έξι επεισόδια, 19 χρόνια μετά το τέλος της. Στο teaser που κυκλοφόρησε, ο Μπράντον, η Κέλι, ο Στιβ, η Ντόνα, ο Ντέιβ, η Άντρεα και η μεγάλη έκπληξη που ενθουσίασε τον κόσμο, η Μπρέντα βρίσκονται ξανά μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.Όπως παρακολουθούμε, παίρνουν στα χέρια τους τον πιλότο, ενώ η χαρά και η συγκίνηση που βρίσκονται ξανά, δεν κρύβονται. Μεγαλύτεροι από τότε που τους είχαμε αφήσει, αλλά πάντα γοητευτικοί οι Τζέισον Πρίστλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Σάνεν Ντόχερτι, Γκαμπριέλα Καρτέρις και Ίαν Ζιέρινγκ είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Από την παρέα απουσιάζει ο Ντίλαν και είναι η απουσία εκείνη που πονά τους τηλεθεατές, που ακόμη δεν έχουν χωνέψει την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού.

Όσο για το revival του Beverly Hills 90210, όπως εξηγεί η Τζένι Γκάρθ:  «Πρόκειται για τους χαρακτήρες πίσω από τους χαρακτήρες. Είναι μέσα στις ζωές των ανθρώπων που έζησαν μαζί για 10 χρόνια και οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν μαζί».