Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για το τι συνέβαινε στο Survivor, όταν έκλειναν οι κάμερες, για τις συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι, αλλά και για τη δική του συμπεριφορά μέσα στο παιγνίδι μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης. Ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor που ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή Top Story, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος έκανε και ορισμένα έκτροπα στην παραλία.

«Μπήκα στο Survivor γιατί ένα παιδί είχε ανάγκη και τα λεφτά ήταν πολλά. Προσπάθησα να κρύψω τα κακώς κείμενα του εαυτού μου, επιμελώς όμως προσπάθησα. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν τυχερός που δεν έπαιρναν οι κάμερες», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα. Έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δε νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

Η Ηλίας Βαλάσης τόνισε επίσης ότι σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό, ενώ στο δικό τους παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. «Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν», είπε μεταξύ άλλων.