Για την εμπειρία του από το MasterChef 2 μίλησε ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος σήμερα δουλεύει στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου της Αθήνας.

Όπως αποκάλυψε, ήταν η κοπέλα του που δήλωσε συμμετοχή για τον ίδιο στο παιχνίδι, και όπως είπε πήγε για πλάκα στις οντισιόν, αλλά τελικά πέρασε στην τελική φάση.

«Εγώ πήγα εκεί πέρα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, δεν πήγα ούτε να τσακωθώ, ούτε να κάνω κουτσομπολιά, πήγα καθαρά για μαγειρική, και να μάθω, και να ζήσω κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ζήσεις έξω», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν γνώριζε τους τρεις κριτές, απάντησε: «Στην αρχή δεν ήξερα τα ονόματα των κριτών, έλεγα ο κοντός, ο ψηλός και ο Κινέζος. Και μετά, σιγά σιγά έμαθα το όνομά τους».

Για τον περσινό νικητή του παιχνιδιού, τον Τιμολέοντα, τόνισε πως είναι καλός μάγειρας και θα μπορούσε να κάνει τηλεοπτική εκπομπή, ενώ για το φετινό MasterChef σχολίασε πως τώρα τελευταία τσακώνονται πολύ. Αναφορικά μάλιστα με την πολυσυζητημένη για την παρουσία της στο παιχνίδι Άλκηστη, σχολίασε: «Ήρθε η Άλκηστις εδώ, έφαγε. Θα την έπαιρνα δοκιμαστικά».

Όσο για το ποιους βλέπει ο ίδιος να φτάνουν στον τελικό του MasterChef, ξεχώρισε τους Χρήστο, Πανούλη και Μανώλη.