Η πολυπόθητη είσοδος του Πατρίκ Ογκονσούτο στο Survivor 3 έγινε το περασμένο Σάββατο. Και μπορεί ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής να μην έχει φέρει ακόμη νίκη τις δύο ημέρες συμμετοχής του, όμως, φαίνεται πως έφερε έναν άλλον αέρα στον Άγιο Δομίνικο. Και δείχνει να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μιας και το σαββατοκύριακο τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν εμφανώς ανεβασμένα.

Ωστόσο, αυτή που φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού (όπως αυτή μεταφράζεται στα νούμερα τηλεθέασης) είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο ομάδες και δεν περιορίζεται στο στίβο μάχης. Η κόντρα ξεκίνησε από τον Χικμέτ και τον Τόνι, όμως, η απόφαση του Τούρκου παίκτη να μη μιλάει σε κανέναν από την ελληνική ομάδα, έφερε την αντίδραση των υπόλοιπων, μαζί και του Σάκη Τανιμανίδη, που ζήτησε εξηγήσεις στο συμβούλιο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση (την ασυλία έχασε η τουρκική ομάδα).

Μάλιστα, το συμβούλιο του Survivor 3 εκτόξευσε και τα νούμερα τηλεθέασης, με το ριάλιτι στη διάρκειά του να κάνει μέχρι και 34,4%. Το παιγνίδι του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής είδε τα νούμερα του να ανεβαίνουν, κλείνοντας με 20,2% στο γενικό σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό.

Το Your Face Sounds Familiar απέναντι, διατήρησε την πρώτη θέση, σημειώνοντας τόσο στο σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό 20,4%. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ένιωσε τόσο κοντά την ανάσα του ριάλιτι επιβίωσης.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν αυτή η αυξητική τάση στην τηλεθέαση για το Survivor διατηρηθεί και τις καθημερινές, όπου ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη είναι ιδιαίτερα σκληρός.