Ξεκάθαρος νικητής στο MasterChef, καβγάδες και γκρίνια στους ηττημένους

«Δεν περίμενα να το ακούσω αυτό, αυτό που είπε ήταν κακό» - Δείτε τα βίντεο


MEDIA
8:31
08/03/2019
Ξεκάθαρος νικητής στο MasterChef, καβγάδες και γκρίνια στους ηττημένους
2
loading

Το πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα από τις ομαδικές δοκιμασίες ήταν αυτό στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, με τη μία ομάδα να έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την άλλη, που δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για τον νικητή.

Με την μπλε ομάδα να εξασφαλίζει μόλις οκτώ ψήφους και την κόκκινη δεκαεπτά, η νίκη της τελευταίας ήταν ολοφάνερη, με μόνο τον αρχηγό Χρήστο, τον περίφημο «Κρατς», να ρωτά ξαφνιασμένος «κερδίσαμε; κερδίσαμε;» και τους συμπαίκτες του και τους κριτές να του λένε «κερδίσατε, πας βόλτα σήμερα».

Η δοκιμασία του MasterChef 3 στο Ζάππειο ανέδειξε τους κόκκινους αδιαμφισβήτητους νικητές , ενώ οι μπλε βρέθηκαν στη δυσάρεστη αξιολόγηση, ενώπιον των κριτών. Όπως σε κάθε ήττα, δεν έλειψαν οι γκρίνιες, τα παράπονα και οι αλληλοκατηγορίες, με τον αρχηγό Πάνο να λέει πως κάποιοι συμπαίκτες του τον αγνόησαν.

Την πιο μεγάλη κόντρα ο Πάνος την είχε με τη Μαρία, αλλά και ο Ζαχίρ ενοχλήθηκε με τον ισχυρισμό του πως δεν τον άκουσε. «Κάποια άτομα δεν στηρίξανε την ομαδική δοκιμασία, όχι τον αρχηγό, την ομαδική, δεν στηρίξανε ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό» είπε ο Πάνος στην κάμερα. «Συνέχεια στις ομαδικές υπάρχουν άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, ή δεν έχουν τα guts να πουν, παίρνω ένα πιάτο μόνος μου, κι απλά κάθονται πίσω από τα πιάτα και κόβουν πατάτες και κρεμμύδια» συνέχισε, «φωτογραφίζοντας» κάποιους από τους συμπαίκτες του.

«Δεν περίμενα να το ακούσω αυτό από τον Πάνο, είναι σαν αδελφός μου. Αυτό που είπε ήταν κακό» σχολίασε από την πλευρά του ο Ζαχίρ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 2019

    Λυπάμαι τον άντρα που θα παντρευτεί την Σπυριδούλα!!!

  2. avatar Press Deamon

    "Με την κόκκινη ομάδα να εξασφαλίζει μόλις οκτώ ψήφους και την κόκκινη δεκαεπτά, η νίκη της τελευταίας ήταν ολοφάνερη,"

    Τώρα με μπερδέψατε...ποια κόκκινη ομάδα τελικά κέρδισε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει