Ήταν 23 Μαρτίου του 1987, όταν στον τηλεοπτικό αέρα του CBS έκανε πρεμιέρα μία νέα σαπουνόπερα. «The Bold and the Beautiful» ο ξενόγλωσσος τίτλος, «Τόλμη και Γοητεία» ο ελληνικός, που έμελλε να σφραγίσει την ιστορία της τηλεόρασης. Μία σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα, μετρώντας 32 σερί τηλεοπτικές σεζόν!

Η «Μπρουκ», ο «Ριτζ», ο «Έρικ Φόρεστερ», η «Στέφανι Φόρεστερ», η «Τέιλορ», η «Καρολάιν» τις πρώτες σεζόν έγιναν οι αγαπημένοι καθημερινοί χαρακτήρες του τηλεοπτικού κοινού, που έμενε καθηλωμένο μπροστά στις οθόνες για να δει τις εξελίξεις της σειράς, που είχε όλα τα στοιχεία της σαπουνόπερας, στον υπερθετικό της μάλιστα βαθμό. Έρωτες, πάθη, δολοπλοκίες, ερωτικά τρίγωνα, θάνατοι, γεννήσεις, επιστροφές, ανατροπές. Τριάντα δύο χρόνια απ’ όλα έχει ο μπαξές, που μοιάζει ανεξάντλητος από άποψη θεμάτων και ιστοριών.

Από το αρχικό καστ της «Τόλμη και Γοητεία» η τηλεοπτική Μπρουκ (Κάθριν Κέλι Λανγκ) και ο πατριάρχης των Φόρεστερ, Έρικ (Τζον Μακ Κουκ) παραμένουν κανονικά. Μάλιστα, η Λανγκ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία νοσταλγική φωτογραφία από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που λατρεύτηκε τα πρώτα χρόνια και στην Ελλάδα.

Η φωτογραφία είναι από μία σκηνή που έχει η «Μπρουκ» με τον τότε αρραβωνιαστικό της «Ντέιβ» και στο σχόλιο που τη συνοδεύει αποκαλύπτει πως όλα ξεκίνησαν τότε, πριν 32 χρόνια και πριν 8.000 επεισόδια! Και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που συνεχίζει να αγκαλιάζει τη σειρά.

Λίγες ημέρες πριν, η Κάθριν Κέλι Λανγκ είχε ανεβάσει φωτογραφίες, όπου ποζάρει με τον τηλεοπτικό Έρικ Φόρεστερ και την Στέφανι Φόρεστερ (Σούζαν Φλάνερι), η οποία έχει αποχωρήσει από το καστ.