Η Τρίτη ήταν η δεύτερη ημέρα μάχης στην prime time ζώνη, για την τηλεθέαση. Το Τατουάζ, το MasterChef 3, η Επιστροφή και το Survivor 3 κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά συγκριτικά με τη Δευτέρα δεν άλλαξαν και πολλά. Ή μάλλον, δεν άλλαξε και τίποτε.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να κυριαρχεί στο γενικό σύνολο, με το Τατουάζ να τερματίζει πρώτο με 24,5%, ενώ η Επιστροφή του ΑΝΤ1 τερμάτισε δεύτερη με 19%. Η άλλη σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» έκανε 16,6%, αποδεικνύοντας πως φέτος η prime time ζώνη είναι υπόθεση της μυθοπλασίας, στο γενικό. Κι αυτό διότι το MasterChef 3 έκανε 16,5% ενώ το Survivor 3 μόλις 14,3%.

Φαίνεται πως οι απανωτές ήττες της ελληνικής ομάδας έχουν τον αντίκτυπο στην τηλεθέαση, αφού και στο δυναμικό κοινό (όπου στους προηγούμενους κύκλους και δη στον πρώτο το ριάλιτι επιβίωσης σάρωνε σε τηλεθέαση) το Survivor  3 τερμάτισε τελευταίο με 14,2%.

Εδώ, την πρώτη θέση κέρδισε το ριάλιτι μαγειρικής του Star με 23,7%. Το Τατουάζ βγήκε δεύτερο με 21,9%, η «Φριτέζα» με 17% και πιο κάτω η Επιστροφή με 14,9%.