Για 6η χρονιά η εκπομπή «Με Αγάπη» βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μας ενημερώνει για τις ξεχωριστές δράσεις που αναλαμβάνει και μας παρουσιάζει τρόπους ανιδιοτελούς προσφοράς.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου
Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που ίδρυσε η οργάνωση «Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα-ΜΑΖΙ», στη Θεσσαλονίκη. Στόχο έχει την παροχή δωρεάν τροφίμων και ρουχισμού σε οικογένειες που μαστίζονται από ανεργία και οικονομική δυσχέρεια.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου
Γραμμή Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ»

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας μιλάει για τη Γραμμή Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ» του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία έχει δημιουργηθεί με σκοπό την αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
Κοινωνικό Φροντιστήριο

Κάποιοι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους βοήθεια εκτός σχολείου! Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δημιουργήθηκε με το στόχο να καλύψει αυτή την ανάγκη, παρέχοντας δωρεάν μάθηση. Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας το παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στον ΑΝΤ1.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου
Παιδικός υπερκαταναλωτισμός

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας πληροφορεί για τον παιδικό υπερκαταναλωτισμό. Επίσης, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το πώς να τον αντιμετωπίσουμε σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, καθώς οι γονείς δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα αναγκαία.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου
Μια Πνοή για τα παιδιά μας!

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει το Σωματείο «Πνοή». Το συγκεκριμένο Σωματείο, οργανώνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών για γονείς, ώστε να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν τα παιδικά ατυχήματα.