Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο από το Greece’s Next Top Model, είχε ξεπηδήσει ένα νέο ταλέντο στο… θάψιμο. Η Ειρήνη Ερμίδου, η οποία ήρθε σε κόντρα με αρκετές συμπαίκτριές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε πάντα άδικο.

Η «Ρονάλντο», όπως την αποκαλούν με τη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό, κατάφερε να στρέψει εναντίον της πολλούς από τους τηλεθεατές. Η νεαρή παίκτρια έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ και εύκολα παρεξηγείται.

Είχε, όμως, και μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό της, τον οποίο έβλεπε να φτάνει μέχρι τον τελικό. Βέβαια, στο επεισόδιο της Τρίτης αποχώρησε από το σπίτι του GNTM κι έτσι οι προβλέψεις της δεν βγήκαν σωστές.

Γιατί, λίγο νωρίτερα η Ειρήνη Ερμίδου είχε μιλήσει στην κάμερα του παιγνιδιού και γι’ ακόμη μία φορά, έσταξε φαρμάκι για τις συμπαίκτριές της, ενώ προέβλεψε ότι η ίδια θα πάει τελικό.

«Ιδανικά θέλω να πάρουν πόδι όλες εκτός από την Εβελίνα. Η Εβελίνα να μείνει τελικό με εμένα. Και τρίτη η Καζαριάν… Όλες οι άλλες δεν με νοιάζει, ας φύγουν αγκαλιά… η μία πάνω στην άλλη» είπε γελώντας.