Η νεαρή παίκτρια του My Style Rocks έχει ξεχωρίσει μέσα στο ριάλιτι μόδας, τόσο για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, όσο και για το στυλ της. Μάλιστα, για το τελευταίο έχει γίνει πολλή κουβέντα καθώς η Ιωάννα Σιαμπάνη κατηγορείται τόσο από τον κόσμο, όσο και από την κριτική επιτροπή και συμπαίκτριές της πως αρκετές φορές έχει αντιγράψει ιδέες. Μέχρι που η επιτροπή έχει δείξει φωτογραφίες στη διάρκεια του show, που τους έχουν στείλει οι χρήστες του διαδικτύου και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς περί αντιγραφής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας και μετά από ένα σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη για αντιγραφή, η Ιωάννα Σιαμπάνη θέλησε να δώσει – έστω και με καθυστέρηση – τη δική της απάντηση για ένα λουκ που την είχαν κατηγορήσει ότι είχε αντιγράψει.

«Δεν ήθελα να το πω νωρίτερα για να μην επηρεάσω. Επειδή είπατε πριν πάλι για πολλοστή φορά για τις αντιγραφές, θα ήθελα να σας πω επειδή αισθάνομαι πάρα πολλές φορές ότι με αδικεί όλο αυτό γιατί δεν ισχύει, απλά θα σας πω κάτι γιατί είναι καλό να το ακούσει και ο κόσμος.

Το γεγονός ότι ένας έξυπνος ή δέκα σας έστειλαν εσάς μια φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός. Γιατί εγώ έψαξα για την τελευταία φωτογραφία που μου βγάλατε στο wall με τη φούστα και το πουκάμισο, και είδα ότι αυτή η φωτογραφία ανέβηκε μετά το επεισόδιο. Και μάλιστα, η κοπέλα αυτή που έχει το site με τα ρούχα μου είπε ότι από εμένα είδε το look αυτό και εμπνεύστηκε και έκανε τη φωτογράφιση κατά αυτό τον τρόπο με τη συγκεκριμένη φούστα.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι εκείνη την ημέρα αντέδρασα έτσι γιατί πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο να το ακούω συνέχεια. Κι ενώ στην αρχή το έπαιρνα στην πλάκα και γελούσα, από ένα σημείο και μετά είναι σαν να με κολλάτε στον τοίχο και να ακυρώνετε όλη την προσπάθεια που κάνω. Και αυτό ήθελα να το πω, γιατί είναι ωραίο πριν βγάζετε μια φωτογραφία στο wall, τουλάχιστον να είστε σίγουροι για αυτό που λέτε και να διασταυρώνετε τις πληροφορίες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Και αυτό το λουκ είχε αμφισβητηθεί για την «αυθεντικότητά» του

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όμως, είχε τη δική του απάντηση, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η παίκτρια απαντά στα όσα την κατηγορούν ετεροχρονισμένα και αφού έχει σκεφτεί τι θα πει, κάθε φορά. Επίσης, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εξήγησε πως έχουν λάβει πολλές φωτογραφίες για εκείνη και πως οι ίδιοι έχουν την εμπειρία να ξεχωρίζουν πότε ένα outfit είναι των κοριτσιών και πότε… αντιγραφή.