Την… απόλυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ανακοίνωσε η παίκτρια του My Style Rocks Εύα Μπάση, αναλαμβάνοντας η ίδια την παρουσίαση της εκπομπής. Φυσικά, όλα αυτά στο πλαίσιο του concept που επέλεξε, σύμφωνα με το οποίο πήγαινε στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ ως παρουσιάστρια του My Style Rocks.

«Κωνσταντίνα, ό,τι ειπωθεί είναι στην επιστημονική φαντασία. Δε θέλω να το πάρεις προσωπικά. Κάνω ένα concept σήμερα, πάω στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ και, με συγχωρείς, αλλά είμαι η παρουσιάστρια του My Style Rocks», ανέφερε η Εύα Μπάση, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σχολιάζει γελώντας: «Το τηλεοπτικό προϊόν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έληξε σήμερα, ανοίξτε την πόρτα». Στη συνέχεια αποχαιρέτησε το πλατό και αποχώρησε για λίγο.

Όμως η απουσία της δεν κράτησε πολύ. Σύντομα επέστρεψε, αναφέροντας: «Κυρία μου, έχω τραβήξει τα πάθη του Χριστού. Τι θάλασσες και φουρτούνες και κύματα… Μα δε γίνεται! Έπεσες εσύ από νεροτσουλήθρα 15 μέτρων; Δεν κατάλαβα! Σύρθηκες εσύ σε λάσπες; Πήδηξες εμπόδια; Σκαρφάλωσες στα δέντρα; Πάλεψες με τα φίδια; Έφαγες κροκόδειλο;».

Η παίκτρια αρκέστηκε να της απαντήσει: «Κωνσταντίνα, σου το ορκίζομαι, είναι απλά στο concept!».