Την Δευτέρα 1η ή την Δευτέρα 7η Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η «Μεσημεριανή Μελέτη», με την Ελεωνόρα Μελέτη να παραμένει στο τιμόνι της εκπομπής.

Όπως αναφέρει το TV Ζάπινγκ, τα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν και τα αναμενόμενα και οι όποιες αλλαγές και το ρετουσάρισμα της εκπομπής θα γίνονταν φέτος, με τον ερχομό της Ελεωνόρας από τις διακοπές της . Υπάρχει, δε, και σοβαρή πιθανότητα η εκπομπή να μετακινηθεί κατά μια ώρα και να ξεκινά πλέον στις 12.

Η 7η Οκτώβρη είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης για την εκπομπή «Φώτης και Μαρία live», με τους δύο παρουσιαστές να κάνουν χαλαροί την πρώτη τους σύσκεψη στα μέσα του Σεπτέμβρη. Εξάλλου, δεν έχουν και πολλά να αλλάξουν στην εκπομπή, καθώς και το κανάλι ήταν ευχαριστημένο πέρυσι με τα νούμερα τηλεθέασης και το κωμικό στυλ του προγράμματος και οι ίδιοι έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Αντίθετα, ήδη έχει επιστρέψει στο γραφείο της στο STAR η Τατιάνα Στεφανίδου, μιας και η εκπομπή της θα υποστεί ριζικές αλλαγές προς το πιο ενημερωτικό, όπως εξάλλου, είχε, η ίδια αφήσει να εννοηθεί ήδη από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν. Αν όλα πάνε καλά στον καινούριο σχεδιασμό, η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας εκπομπής της παρουσιάστριας θα είναι η 7η Οκτώβρη.