Με το τηλεοπτικό τοπίο να παραμένει θολό λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, αρκετά πρόσωπα εμπλέκονται μεταξύ τους, καθώς συζητούν για τις ίδιες εκπομπές.

Έτσι, ενώ αυτόν τον καιρό πολλοί παρουσιαστές «χορεύουν» σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό γαϊτανάκι, τελικά κάποιοι θα συνεχίσουν τους… χορούς, ενώ κάποιοι άλλοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός και να τους κουνάνε τα μαντίλια.

Η μία απέναντι στην άλλη. Μπορεί να μην έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά η μοίρα τις φέρνει αντιμέτωπες, καθώς χωρίς να το επιδιώκουν βρίσκονται να διεκδικούν τις ίδιες θέσεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Στικούδη, Ελενα Παπαβασιλείου και Λάουρα Νάργες εμπλέκονται στο ίδιο τηλεοπτικό γαϊτανάκι, ενώ θεωρείται ότι το δικό τους μέλλον θα επηρεάσει πολλές εκπομπές αλλά και άλλα πρόσωπα.

Είναι και οι τέσσερις σέξι και έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αν και η Δούκισσα, η Κατερίνα, η Ελενα και η Λάουρα δεν είναι φίλες μεταξύ τους, τα ονόματά τους έχουν πέσει στα τραπέζια των ίδιων τηλεοπτικών σταθμών, με αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό παρασκήνιο να υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

Όπως γράφει η Espresso, η πιο έντονη κόντρα φαίνεται να είναι ανάμεσα στην Έλενα Παπαβασιλείου και τη Λάουρα Νάργες, καθώς η πρώτη, όπως λέγεται, έχει βάλει πλώρη για το «Όλα 13» του ΑΝΤ1, για να βρεθεί στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, με τον οποίο άλλωστε συνεργάζεται και στο ραδιόφωνο.

Μπορεί η Έλενα να ήταν στην παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA, αλλά κατά τα φαινόμενα δεν θα είναι την επόμενη σεζόν.

Κάπου εκεί λοιπόν φαίνεται ότι θα ισχύσει το «φύγε εσύ – έλα εσύ» και έτσι η Έλενα ενδέχεται να βρεθεί στη θέση της Λάουρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Λάουρα όμως ακούγεται ότι έχει βάλει πλώρη για τον ALPHA, καθώς από πέρυσι ήταν να συμμετάσχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οπότε δεν αποκλείεται φέτος να βρει τη θέση της στην παρέα της «Ελένης», καθώς το τι θα γίνει θα αποφασιστεί μετά τις 20 Αυγούστου. Από την άλλη όμως, η νεαρή παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση και από άλλο τηλεοπτικό κανάλι και έτσι θεωρείται σίγουρο ότι, ακόμα κι αν αποχωρήσει από την εκπομπή του ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να… χορεύει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στο ίδιο τηλεοπτικό γαϊτανάκι μπαίνουν η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Στικούδη, καθώς οι δύο παρουσιάστριες είναι υποψήφιες για την ίδια θέση, που πρόκειται μάλιστα, όποια την κερδίσει, να είναι κυριολεκτικά «Μες στην καλή χαρά».

Και αυτό γιατί οι δύο παρουσιάστριες έχουν δεχθεί πρόταση από την εκπομπή του ALPHA που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού και από την οποία πρόκειται, όπως φαίνεται, να αποχωρήσει η Έλενα Παπαβασιλείου.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού της Κάντζας αναζητούν νέα πρόσωπα για την εκπομπή, για να ανανεωθεί το παρεάκι της Ναταλίας. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν με τη Δούκισσα και την Κατερίνα και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο σέξι παρουσιάστριες έχουν δεχθεί προτάσεις και από άλλα κανάλια για την επόμενη σεζόν και μάλιστα έχουν απαντήσει θετικά σε αυτές (αν βεβαίως αυτές πραγματοποιηθούν και δεν μείνουν επί χάρτου)!

Για τις προτάσεις αυτές η Δούκισσα και η Κατερίνα ενημέρωσαν στις συναντήσεις τους τα στελέχη του ALPHA και τους είπαν ότι πρέπει να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει, πριν πάρουν οποιαδήποτε άλλη απόφαση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, γύρω στα τέλη Αυγούστου έχουν οριστεί νέες συναντήσεις και με τις δύο παρουσιάστριες, οπότε και θα γνωρίζουν κατά πόσον είναι «δεσμευμένες» από τα άλλα κανάλια και δεν θα μπορούν να είναι «Μες στην καλή χαρά».