Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα με το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 ενώ τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής.

Το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου και σύμφωνα με την Espresso, θα χωρίζεται σε δύο ενότητες.

Από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 στο τιμόνι θα βρίσκονται η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Χριστίνα Τσιόκρη, οι οποίοι θα παρουσιάζουν όλες τις εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα παίρνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πάνελ της, σε μια ψυχαγωγική ενότητα που θα περιλαμβάνει μαγειρική, ζώδια και φυσικά όλα τα νέα από το χώρο της showbiz.

Μέχρι στιγμής εκκρεμεί η ώρα λήξης της εκπομπής, καθώς το ένα σενάριο θέλει να τελειώνει στις 11:00 και το άλλο στις 12:00.

Όσον αφορά στα ονόματα που θα πλαισιώσουν την Σταματίνα, αυτά που ακούγονται είναι του Πάνου Φασουλή για τη στήλη της μαγειρικής, του Γιώργου Πανόπουλου για τα ζώδια και του Σπύρου Σούλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.