Με Δούκισσα Νομικού και Παναγιώτη Χατζηδάκη ξεκινά η επίθεση γέλιου στον ANT1, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 22:00 το βράδυ.

Τα «χτυπήματα» θα είναι ξεκαρδιστικά και αλλεπάλληλα ενώ η εκπομπή υπόσχεται να μην σταματήσει τον «βομβαρδισμό» των αστείων, αν δεν κλάψετε από τα γέλια.

Και για να πάρετε μια γεύση από το περιεχόμενο… Τι άφησε προίκα ο Καντηλανάφτης στον γιο του Μάρκο Σεφερλή; Πάντως όχι το ταξί που οδηγεί! Πού πάει το κέτσαπ και πού η πελάτισσα Λίλα Καφαντάρη; Ποιος θα αναλάβει στο τέλος το τιμόνι στ’ αυτήν τη διαδρομή;

Όταν πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Χρήστος Φερεντίνος και on camera ένα συνεργείο της ΔΕΗ, που ζητάει από τον Τάσο Χαλκιά να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, έρχονται τα πάνω-κάτω.

Άλλο ένα Μπαμ, «χτυπά» τη Χριστίνα Τσάφου (Το Καφέ της Χαράς) και τη ρίχνει σε μια κούρσα τρόμου, αφού στο πορτμπαγκάζ ο ταξιτζής δεν συνηθίζει να κρύβει αποσκευές, αλλά …τη γυναίκα του.

«Στην Πρίζα» μπαίνουν η Μαντώ, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Απόστολος Γκλέτσος, οι οποίοι βγαίνουν εκτός εαυτού. «Πριζωμένες» όμως είναι και κάποιες γυναίκες της showbiz που συμμετέχουν σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με διαιτητή τον Μάρκο Σεφερλή.