Η χθεσινή αποχώρηση στο Survivor δεν δημιούργησε καμία έκπληξη στους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Από τη στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κέρδισε στον αγώνα ασυλίας, οι Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φάνηκαν σίγουροι για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα.

«Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργώ αρκετά με το ένστικτο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσω και τη λογική. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος είχα πει ότι δεν αισθάνομαι πως θα φύγω και ότι θα κρατηθώ στο παιχνίδι. Τη δεύτερη φορά δεν είχα καμία αίσθηση. Τώρα όμως έχω. Και εγώ και ο Ντάνος έχουμε προσφέρει πολλά στη συμβίωση, αλλά ο Ντάνος έχει προσφέρει περισσότερα. Επίσης, σε αγωνιστικό επίπεδο είναι πιο καλός από μένα», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει από την πλευρά του: «Το Survivor είναι ανατρεπτικό, αλλά έχω το ένστικτο πως δεν θα φύγω. Αν μιλήσουμε αγωνιστικά έχω φέρει περισσότερες νίκες Η προσφορά μου στη συμβίωση ήταν πολύ σημαντική, αλλά και ο Γιώργος (Χρανιώτης) έχει προσφέρει πολλά. Κανείς δεν είπε ότι θα μείνει ή θα είναι αρεστός κάποιος που είναι καλός στα αγωνίσματα».

Στο τέλος, μάλιστα, όταν άκουσε πως πράγματι αποχωρεί από το Survivor, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε λόγο για δίκαιη κρίση του κοινού και πως δεν χάνει με αυτή του την απόφαση την αίσθηση εμπιστοσύνης στο κριτήριο του κόσμου.

Δείτε το βίντεο: