Aκόμα μία στιγμή έντασης μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκκίνηση του σημερινού επεισοδίου του survivor και πριν το αγώνισμα επάθλου. Ο Ντάνος ξύπνησε νωρίς το πρωί και αποφάσισε να φτιάξει τα καθιερωμένα πιτάκια, κάτι που όπως ακούστηκε, ήταν δουλειά των κοριτσιών. Αυτό δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη που με τη σειρά της έδειξε την εμφανή δυσφορία της στον συμπαίκτη της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν η πρώτη που σχολίασε τον τσακωμό λέγοντας πως «νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο γιατί είχαν συμφωνήσει ότι την άλλη μέρα εγώ θα κάνω αυτό, εσύ θα κάνεις αυτό για να φανεί ότι είμαστε μια ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας. Το χάλασε ο Ντάνος. Λειτούργησε πονηρά; Που πονηρά λειτουργεί ο Ντάνος. Λειτούργησε ατομιστικά γιατί ήθελε να φανεί ότι όλο αυτό το έκανε μόνος του; Δεν ξέρω… Ότι και να είναι, μου φαίνεται τόσο αστείο», σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Οι δύο παίκτες μίλησαν μπροστά στην κάμερα αναλύοντας τι ήταν αυτό που τους ενόχλησε και υπήρξε η νέα ένταση μεταξύ τους. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.