Η Ειρήνη Κολιδά διηγήθηκε πως το μόνο που θυμάται από το τροχαίο είναι να την κρατάει αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, και ανέφερε πως κατάλαβε από την αρχή πως είχε σπάσει πλευρά και φοβόταν για εσωτερική αιμορραγία. «Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου», τόνισε, σημειώνοντας πως θα πάρει πολύ χρόνο για να επανέλθει, αλλά θα επανέλθει.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος συγκλόνισε με την περιγραφή του ατυχήματος καθώς περιέγραψε πώς έγινε το τροχαίο. Ένα μηχανάκι προσπέρασε από τα αριστερά το βαν και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε περίπου μετωπικά με το βαν, τονίζοντας πως «αν μας πετύχαινε πλάγια θα μπορούσαμε να αναποδογυρίσουμε».

Ανέφερε ότι επειδή είδε την πρώτη σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο ήταν προετοιμασμένος και πιάστηκε από το σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρύτερα απ’ όλους και να είναι αυτός που βοήθησε όσους είχαν ανάγκη μετά το τροχαίο.

Ο Ορέστης Τσανγκ διηγήθηκε πως από το τράνταγμα το σαγόνι του έφυγε δεξιά και το έβαλε ενστικτωδώς στη θέση του, ρωτώντας στη συνέχεια του συμπαίκτες του αν είναι στη θέση του, σημειώνοντας πως «για καλή μου τύχη δεν έπαθα κάτι παραπάνω». Είπε ακόμα ότι οι πόνοι του είναι μόνο μυικοί και σημείωσε ότι «θέλω πολύ να μπορέσω να συνεχίσω στο παιχνίδι».

Όλοι πάντως αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Κωνσταντίνο Βασσάλο, αναγνωρίζοντάς του ότι βοήθησε πολύ με την ψυχραιμία του όλους τους συμπαίκτες του που είχαν πάθει σοκ από το ατύχημα και ευχαριστώντας τον για την πολύτιμη βοήθειά του. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα «ήρωάς μας ο Κωνσταντίνος, μας μάζευε από την άσφαλτο».

«Δε χρειάζεται να μου πουν ευχαριστώ, ήταν καθαρά υποχρέωσή μου ό,τι κι αν έκανα. Πιστεύω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα έκανε το ίδιο», αρκέστηκε να πει ο ίδιος.