Η Νταίζη προσπαθεί να περιποιηθεί το τραύμα του Χρήστου, αλλά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τον δει επειγόντως ένας γιατρός. Η κατάσταση της υγείας της Εριέττας δείχνει να βελτιώνεται, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Λουκά, τον Στέφανο και την υπόλοιπη παρέα.

Τα νέα, όμως, φέρνουν πανικό στη Μελίτα, η οποία φοβάται ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η πράξη της. Έτσι, αποφασίζει να ενδώσει στις πιέσεις της Αμαλίας να πάνε μαζί ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Η Αμαλία χαίρεται, θεωρώντας ότι η Μελίτα συνέρχεται ψυχολογικά.

Δηλώνει στον Πέτρο ότι θα γυρίσουν πίσω μόνο όταν βεβαιωθεί ότι τίποτα πια δεν θα ταράξει τη ζωή τους. Η Δάφνη τυχαία επισκέπτεται το σπίτι του Νικόλα και πέφτει πάνω στη Νταίζη και τον Χρήστο.

Η Νταίζη την ικετεύει να μην τους καρφώσει στην αστυνομία και η Δάφνη πείθεται, μπροστά στην έκδηλη αγάπη της Νταίζης για τον Χρήστο.

Ο Νικόλας περιποιείται το τραύμα του Χρήστου, αλλά ξεκαθαρίζει στη Νταίζη πως μόλις βελτιωθεί η κατάστασή του, πρέπει να τον πάρει και να φύγουν αμέσως από το σπίτι του.

Η Νόρα γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως και η Στέλλα έχει ανάμειξη στην υπόθαλψη του δραπέτη Χρήστου. Η Εύα κάνει μήνυση στον Θάνο.