Καταιγιστικές θα είναι οι…χιουμοριστικές εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη» ήδη από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο ο Βαγγέλης -Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φτάνει μέχρι το… gay bar προκειμένου να αλλάξει το κάρμα του.

Η υπόθεση της σειράς έχει ως εξής: Ο Βαγγέλης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) είναι ένας μικροαπατεώνας ο οποίος αποφασίζει να αλλάξει ζωή. Αυτός και ο αδερφός του, ο Μπίλης είναι ανώριμος και γενικά δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά. Μένουν σε ένα ξενοδοχείο της συμφοράς, έχω ένα παλιό αυτοκίνητο και κυκλοφορούν πάντα με τα ίδια ρούχα.

Η Ζήνα (Κλέλια Ρένεση) είναι η πρώην γυναίκα του Βαγγέλη η οποία τον έπεισε να την παντρευτεί κρύβοντας του ότι έχει παιδί. Στη συνέχεια μένει ξανά έγκυος, χωρίζουν αλλά παραμένει στη ζωή του ενεργά. Η Νατάσα είναι η καμαριέρα του ξενοδοχείου που μένουν, η οποία τους ακολουθεί στις περιπέτειές τους.

Όλα αλλάζουν όταν ο Βαγγέλης κερδίσει 100.000 ευρώ στο Ξυστό αλλά ένα ατύχημα τον στέλνει στο νοσοκομείο. Αποφασίζει ότι πρέπει να αλλάξει ζωή και να γίνει καλός άνθρωπος για να του συμβούν αντίστοιχα καλά πράγματα. Όταν βγαίνει λοιπόν από το νοσοκομείο κάνει μια λίστα με ο, τι κακό έχει κάνει και αρχίζει να τα διορθώνει ένα – ένα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια τον ακολουθούν οι φίλοι οι τέσσερις φίλοι του εκτός από τη Ζήνα που διεκδικεί τις 50.000 ευρώ γιατί θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να πάρει τα μισά.