Ενημέρωση, ψυχαγωγία αλλά και μυθοπλασία θα βρίσκονται σε ίσες δόσεις στο «μενού» του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 όπως παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» αλλά και θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας…

Με αισιόδοξη ματιά για την τηλεόραση παρά την ύφεση, το λόγο πήραν στην παρουσίαση ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού αλλά και ο COO του σταθμού Alexander Holland.

Την ενημέρωση του σταθμού «χτίζουν» το πολυπλευρο δελτίο ειδήσεων αλλά και το πρώτο μέρος του «Πρωινού ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη ενώ και η ψυχαγωγία παρουσιάζει πολλά Projects όπως το «Dancing on ice», το «Fab5», το «Βράδυ», το «Black out», τις «Οικογένειες της συμφοράς», το «Με το δεξί» αλλά και το «Wipe out».

Στον τομέα της μυθοπλασίας περιμένουμε καινούριες σειρές όπως «Το Αμάρτημα της μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα, την καθημερινή σειρά «Είναι στιγμές» του Στράτου Μαρκίδη αλλά και την κωμική «Ελεύθερος κι ωραίος» του Πάνου Αμαραντίδη. Από πέρυσι συνεχίζεται η νεανική κομεντί «Steps».

Από το πρόγραμμα δε λείπουν οι εντυπωσιακές ξένες σειρές όπως το «Grey’s anatomy», το «The pacific», το «Prison Break» κ.α.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά από τα «μεγάλα ονόματα» του σταθμού όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μαρία Χούκλη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Ηλίας Ψινάκης αλλά και η Ελενα Παπαρίζου.