Η ζώνη του prime eleven ανοίγει και αυτή την τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1. Το κανάλι που έφερε τις μεγάλες επιτυχίες της αμερικανικής τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα νέων μεγάλων επιτυχιών. Μετά την επιτυχία σειρών όπως τα «Grey’s anatomy» και «True Blood», το κανάλι του Αμαρουσίου έβαλε στο συρτάρι της σεζόν πέντε νέους τίτλους.

Ανάμεσά τους ορισμένες από τις πλέον συζητημένες και βραβευμένες σειρές της παγκόσμιας τηλεοπτικής βιομηχανίας. Το πότε ακριβώς θα προγραμματιστεί η προβολή τους παραμένει ο άγνωστος Χ σε μια προβληματική τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με την «Espresso», στα χέρια των υπευθύνων του καναλιού βρίσκονται οι σειρές «Dollhouse», «Burn Notice», «Entourage», «Glee» και «Lie to me». Και οι πέντε έχουν γίνει ήδη επιτυχία στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά και τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Στην περιπέτεια φαντασίας «Dollhouse» η εκρηκτική Eliza Dushku υποδύεται την Εκο, μια «προγραμματισμένη» κούκλα σε ρόλους και αποστολές που της αναθέτει η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το «Κουκλόσπιτο». Η σειρά έκανε δύο κύκλους στην Αμερική.

Η περιπετειώδης σειρά «Burn Notice» έχει ως ήρωα τον ψύχραιμο πρώην μυστικό πράκτορα Michael Westen που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για καλό σκοπό σε όσους το έχουν ανάγκη. Η σειρά είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη Nova.

Το νεανικό «Entourage» χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων. Είναι βασισμένη στην καριέρα του Βίνσεντ Τσέις, ενός νέου και πολλά υποσχόμενου ηθοποιού του Χόλιγουντ, που από τη μεγάλη επιτυχία γνώρισε τη ραγδαία πτώση.

Το βραβευμένο με πολλές Χρυσές Σφαίρες «Glee» δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα τραγουδιού ενός αμερικανικού γυμνασίου κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να απποκτήσει κοινό και αναγνώριση σε εθνικό επίπεδο, με την παρότρυνση ενός καθηγητή. Από τα γυρίσματα έχουν περάσει ήδη ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η τελευταία σειρά που εξασφάλισε το κανάλι, το «Lie to me», ανήκει στη νέα γενιά των αμερικανικών σίριαλ. Ο Τιμ Ροθ στον ρόλο του Αγγλου δόκτορα Cal Lightman ανιχνεύει τα ψέματα των γύρω του και λύνει τις υποθέσεις μυστηρίου.