Οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι του Καναλιού της Βουλής, πήγαν σήμερα στους χώρους εργασίας τους, παρά την εντολή που είχε δοθεί από τον γενικό γραμματέα του Κοινοβουλίου Γιώργο Θαλάσση να τους απαγορευθεί η είσοδος στα κτίρια της οδού Αμαλίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο πρόεδρος των υπαλλήλων της Βουλής, Ιωάννης Σιαμπάνης, ανέφερε: «Είμαστε εδώ σήμερα γιατί χθες βγήκε μια περίεργη προφορική απαγόρευση εισόδου στους συναδέλφους ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που έχει λήξει η σύμβασή τους εδώ και επτά μήνες, οι οποίοι είναι άνεργοι, για να περιφρουρήσουμε και να τους συμπαρασταθούμε. Αγωνιζόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά τα οποία είναι άνεργα επτά μήνες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τα απολύσει».

Επιπλέον, χθες, όταν οι συμβασιούχοι ήταν στα γραφεία, ένας δημοσιογράφος να ξέσπασε και κατηγόρησε τη διευθύντρια του καναλιού για την «έξωση» από το γραφείο του.

Δείτε το βίντεο με την έντονη λογομαχία που είχαν χθες η διευθύντρια του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής με τους συμβασιούχους του καναλιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση χθες στα γραφεία.