Για το συμβόλαιό της, τις συζητήσεις με τον Alpha αλλά και για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στο χώρο του θεάματος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτοντας πως έχει αγωνία και άγχος για το μέλλον.

Η νεαρή παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι χωρίς όμως, να είναι ιδιαίτερα αγχωμένη προς το παρόν, καθώς κάθε χρόνο το συμβόλαιό της είναι μονοετές και οι συζητήσεις περί ανανεώσεων ξεκινούν συνήθως λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή.

Μάλιστα, το γεγονός ότι για φέτος το «Μες στην καλή χαρά» θα πάει μέχρι τα μέσα Ιουλίου καθησυχάζει κάπως την παρουσιάστρια η οποία όμως δηλώνει γενικά αγχωμένη για το μέλλον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος σε αυτήν τη δουλειά και σε οποιαδήποτε δουλειά που να μην έχει αγωνία και άγχος για το μέλλον. Κυρίως για το αν θα έχω δουλειά, γιατί έχω πίσω μου ένα παιδί, μια οικογένεια. Προβληματίζομαι σε αυτό το επίπεδο γιατί εγώ βιοπορίζομαι από τη δουλειά μου.»

Σχετικά με το εάν το «Αγρότης μόνος ψάχνει» θα συνεχιστεί και του χρόνου, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει πως δεν γνωρίζει κάτι προσθέτοντας παράλληλα πως η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί μια αρκετά ακριβή παραγωγή.