Ο Μεχμέτ μένει το βράδυ στο σπίτι της Νιχάν. Όταν ξυπνά το πρωί, έχει μετανιώσει αλλά πλέον είναι αργά. Επειδή είχε πιει αρκετά, δε θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί. Φοβάται να ακούσει την αλήθεια και για το λόγο αυτό δε ρωτά τη Νιχάν. Μην μπορώντας να αντικρίσει την Γκιουμούς, δεν πηγαίνει στο σπίτι. Όμως, στην εταιρεία δε την αποφεύγει.

Η Γκιουμούς δεν έχει κλείσει μάτι όλη τη νύχτα και ψάχνει παντού να βρει τον Μεχμέτ. Όταν ο Μεχμέτ βλέπει την Γκιουμούς, χάνει τα λόγια του και δεν ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει.

Η Γκιουμούς τον πιέζει και μαθαίνει την αλήθεια. Γίνεται έξαλλη όταν εκείνος της λέει ότι η ζήλια της τον έσπρωξε στην αγκαλιά της Νιχάν.

Στο μεταξύ στην έπαυλη γίνονται οι προετοιμασίες για το δείπνο προς τιμή του Μπερκ, ο οποίος απολύθηκε από το στρατό. Ο Μεχμέτ Φικρί και η Σερέφ αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στην Γκιουμούς και τον Μεχμέτ.

Η Γκιουμούς, χωρίς να πει κουβέντα σε κανέναν, μαζεύει τα πράγματα της και εγκαταλείπει την έπαυλη μαζί με την κόρη της. Ο Μεχμέτ την ψάχνει παντού, όμως εκείνη έχει εξαφανιστεί…