Αντι-δελτία από Αντώνη Κανάκη και Λάκη Λαζόπουλο

Μεταπηδούν στην ενημέρωση με εναλλακτικό τρόπο


MEDIA
0:55
08/02/2011
Αντι-δελτία από Αντώνη Κανάκη και Λάκη Λαζόπουλο
3
loading

Με κάθε τρόπο θέλουν οι υπεύθυνοι του Alpha το Λάκη Λαζόπουλο στο δυναμικό τους, γι΄αυτό και είναι ανοιχτοί στην πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό ο Λάκης για παρουσίαση ενός διαφορετικού από τα συνηθισμένα δελτία ειδήσεων. Άλλωστε, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό την απόφασή του να μην συνεχίσει με το τηλεοπτικό «Τσαντίρι» την επόμενη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι ο τομέας της ενημέρωσης δεν αφήνει αδιάφορο ούτε τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέα πράγματα, σύμφωνα πάντα με τους δικούς της όρους και αισθητική.

Σύμφωνα με την Espresso οι τελικές αποφάσεις για τα δυο αυτά δελτία θα παρθούν μετά τον Ιούνιο, ωστόσο είναι ήδη το κλίμα είναι καλό, καθώς τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος, όσο και ο Αντώνης Κανάκης είναι από τα «δυνατά χαρτιά» του Alpha και του ANT1 αντίστοιχα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar nik30

    anna 25 mazi s kai egw.......................

  2. avatar anna25

    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ....ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΑΖΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΠΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ...

  3. avatar KatDelBar

    Δεν γνωρίζω τις προτάσεις αλλά με το που θα τους βλέπουμε δεν θα παίρνουμε καμμία είδηση στα σοβαρά!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει