Με ορισμένους κρυφούς… άσσους στο μανίκι περίμενε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός στον στίβο μάχης τους Διάσημους και τους Μαχητές το βράδυ της Κυριακής. Κι αυτό μιας και είχε να τους ανακοινώσει δυο σημαντικότατες αλλαγές που θα ισχύσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από αυτήν κιόλας την εβδομάδα.

Ειδικότερα, έπειτα από το απαραίτητο καλωσόρισμα στους δυο νέους παίκτες του Survivor, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε τα εξής απευθυνόμενος στις δυο ομάδες. » Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor είναι γεμάτο ανατροπές και πολλές από αυτές θα συμβούν και στο εγγύς μέλλον και στο πιο μακρινό. Μία όμως από αυτές, καθοριστική, θα συμβεί αυτή τη στιγμή».

«Έπειτα από λαϊκή απαίτηση, εμείς αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό του κόσμου και είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλει πραγματικά. Τι μας ζήτησε; Ένα επεισόδιο παραπάνω! Από 4 λοιπόν επεισόδια θα πάμε στα 5, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα».

«Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής και εξελίξεις. Αυτόματα αυτά τα πέντε επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις τέσσερις ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν τέσσερις υποψήφιοι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός προτού δώσει το σήμα έναρξης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για αυτή τη νέα εβδομάδα.