Ο μετρ της στρατηγικής, ο Αλέξης Παππάς μπαίνει στο στόχαστρο της Μπλε ομάδας του Survivor. «Ο Αλέξης Παππάς είναι σα να παίζει τον παππά, από παντού εμφανίζεται», «πίσω από τον Ντάνιελ, πίσω από την Κατερίνα, πίσω από την Ασημίνα, πίσω από όλη την κόκκινη ομάδα; Πού είσαι βρε Αλέξη; Παντού είσαι;». Αυτές είναι μόνο ορισμένες μόνο από τις φράσεις που θα ακουστούν στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στις 21:00.

Στην συνέχεια, οι παίκτες θα λύσουν τις… διαφορές τους στον στίβο μάχης. Το αποψινό αγώνισμα ασυλίας αλλά και η ψηφοφορία που θα το ακολουθήσει θα ξεκαθαρίσει και το φύλο της αυριανής μονομαχίας. Ένας υδάτινος στίβος περιμένει απόψε τους Survivors και το αποτέλεσμα δείχνει τη δυναμική που έχει η κάθε ομάδα.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη άρα και την τρίτη ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη παίρνουν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας.

Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι Μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ηττημένοι και θα κληθούν να βγάλουν στον τάκο μια γυναίκα συμπαίκτριά τους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι ψήφοι των Μπλε θα αναγράφουν δύο ονόματα, της Χρύσας και της Άιρα με τη διαφορά τους να κρίνεται στον πόντο για το ποια θα βγει στον τάκο.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.