Μύρισαν Χριστούγεννα στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τρύπωσε στο γύρισμα και η Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Ο Στάθης Κόικας, ο παρορμητικός Φάνης, ανέφερε πως: «Ο Φάνης είναι ένας πάρα πολύ συμπαθητικός τύπος, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Είναι λίγο “χύμα” και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα όταν συγκατοικεί με την Ζωή, στη δική μας περίπτωση, η οποία είναι και πάρα πάρα πολύ τακτική, καθαρή, θέλει το σπίτι να είναι στην εντέλεια και κάπου εκεί έχουμε μία σύγκρουση. Έτσι ξεκινάμε την ιστορία μας και όταν υπάρχει σύγκρουση, μπορεί να μετατραπεί και σε κάτι άλλο».

Όσον αφορά στον Φάνη και τη Ζωή στο γιορτινό τραπέζι: «Θα είναι γιορτινά με έναν τρόπο, έχουμε και τον χωρισμό της Ζωής που προσπαθεί να τον διαχειριστεί, ο Φάνης θέλει να βοηθήσει και τη Ζωή και τον εαυτό του».

Τώρα για το αν αγαπά τα Χριστούγεννα, ο Στάθης απαντά: «Δεν είναι η αγαπημένη μου γιορτή τα Χριστούγεννα, δεν περνάω πολύ καλά με τα πολλά λαμπάκια…».

Η Εριέττα Μανούρη, η όμορφη και μεθοδική Ζωή, αποκαλύπτει για τον ρόλο της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν τον ρόλο, το ήθελα πως και πως στη ζωή μου. Περνάμε φανταστικά, γελάμε αδιανόητα πολύ… Τα Χριστούγεννα δεν θα είναι πάρα πολύ ευχάριστα, υπάρχει μία θλίψη. Αλλά θα γίνουν οι ανατροπές, λίγο αργότερα ίσως».

«Υπάρχουν περίοδοι που νιώθω ότι μου φέρνουν κατάθλιψη, υπάρχουν περίοδοι που θέλω λαμπιόνια παντού και χαρά και κέφι», δηλώνει η Εριέττα για το αν της αρέσουν τα Χριστούγεννα.

«Ο Ηλίας Κανάτης είναι πιο γιορτινός από ποτέ τα Χριστούγεννα» λέει ο Τόλης Παπαδημητρίου

Η «Μουρμούρα» έστρωσε το γιορτινό τραπέζι και ο Ηλίας με τον τρόπο του θα είναι εκεί. Ο Τόλης Παπαδημητρίου λέει: «Ο Ηλίας Κανάτης είναι πιο γιορτινός από ποτέ τα Χριστούγεννα έτσι κι αλλιώς πάντα».

Για τον ρόλο του Κανάτη: «Στη Μουρμούρα νομίζω ότι έχει γίνει σύμβολο πια ο Κανάτης και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό με τον κόσμο και τα παιδιά τρελαίνονται για τον Κανάτη».

Για τη νέα χρονιά και τα νέα επεισόδια: «Έχει γίνει ήδη πλούσιος ο Κανάτης από το πουθενά, που είναι θεότρελος εν τω μεταξύ, και θα αρχίζει να γίνεται και διάσημος για κάποιο λόγο».

Ο «Μπάμης» και η «Ξένια» ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

Τέλος, η Άννα Κουτσαφτίκη, η οργανωτική Ξένια, ντυμένη ως Άγιος Βασίλης μας λέει: «Είναι εορταστική η περίοδος, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να μεταμφιεζόμαστε σ’ αυτή τη σειρά και να δίνουμε χαρά στον κόσμο και σ’ εμάς τους ίδιους».

Για το αν έχει νιώσει ότι θέλει να κάνει μια αλλαγή, μετά τα τόσα χρόνια «Μουρμούρα»: «Ναι, παρόλα αυτά είναι μία σειρά που έχω αγαπήσει πάρα πολύ κι εξακολουθώ να την αγαπώ βαθιά. Είναι κάτι που νιώθω ότι το έχουμε ανάγκη όλοι στην εποχή μας κι εγώ η ίδια ως ηθοποιός να γελάσω με τον συνάδελφο, οπότε αυτό μου δίνει στόχο να συνεχίσω. Την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά».

«Εύχομαι τα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να φέρει αγάπη, ευτυχία, ειρήνη και να κοιτάξουμε λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλο στα μάτια και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του», εύχεται για τα φετινά Χριστούγεννα η Άννα Κουτσαφτίκη.