Καλεσμένος στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Mega ήταν σήμερα (23/11) ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του πριν τέσσερα χρόνια να φύγει από το «Πρωινό» του Ant1 και να πάει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη».

«Όταν το έκανα πριν από 4 χρόνια, ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο. Τότε ήμουν με τη Φαίη στον ΑΝΤ1 και ήμασταν πολύ καλά. Δεν έφυγα γιατί έγινε κάτι, υπήρξε μια διένεξη, ότι μαλώσαμε, όχι. Τότε θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είχα μιλήσει και με την Ελιάνα τότε και είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε. Τότε μπήκα σε ένα καινούργιο πράγμα, σε μια περιπέτεια με το Mega, γιατί δεν ήταν το Mega όπως το ξέρουμε σήμερα, τότε χτιζόταν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Με τη Δανάη μού έχουν βγει πράγματα του χαρακτήρα μου που εγώ τα είχα μέσα μου, απλά η Δανάη με απενοχοποίησε σε μερικά πράγματα. Κι επειδή χρονιά με τη χρονιά μαθαίνεις και τους άλλους, δημιουργείται χημεία, ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι καλοί, δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα… Περνάμε πολύ όμορφα, το απολαμβάνουμε και το διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε».